About فشار خون پایین و بی خوابی
About فشار خون پایین و بی خوابی
Blog Article
صفحه اصلی > بیماریها و پیشگیری > برای بالا بردن فشار خون چه بخوریم؟
هایپوتنشن یا افت فشارخون بسته به اینکه به چه علتی ایجاد شده به انواع مختلفی تقسیم میشود.
زیرا دستگاه گوارش بدن، حجم خون زیادی برای هضم غذا دریافت میکند و اجازه رسیدن خون کافی به مغز نمیدهد.
اگر خانم باردار پس از بررسی و معاینات پزشک دچار کمخونی یا حاملگی خارج رحم نباشد، میتواند به کمک یک رژیم غذایی مناسب فشارخون خود را کنترل کند تا به سلامت از این دوران عبور کند.
اگر درمانهای خانگی موثر نبودند، ممکن است برای درمان فشار پایین به دارو نیاز داشته باشید:
برای سنگ کلیه چه بخوریم؟ [لیست غذاهای مفید برای سنگ کلیه]
اگر تعداد گلبول های خون در حجم خاصی از خون بیشتر باشد، در این حال فرد دچار غلظت خون شده است. همچنین در صورتیکه اکسیژن کافی به بدن نرسد، بدن برای جبران این کمبود ، گلبول قرمز بیشتری را تولید میکند و این امر باعث افزایش غلظت خون خواهد شد.
از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
چنانچه کودکیبی حوصله است و نشاط ندارد و یا دائما دچا خون ریزی بینی میشود، حتما دچار غلظت خون میباشد و جهت درمانش اقدامات مقتضی را انجام دهید.
یک برنامه غذایی و رژیم غذایی مناسب برای خود تهیه کنید. بدین منظور کافی است که با یک کارشناس تغذیه یا متخصص این حوزه مشورت کنید.
درمان افت فشار ابتدا با پیدا کردن علت بروز آن آغاز میشود. اگر دلیل مستقیما قابل درمان باشد، افت آن خودبهخود بهبود مییابد.
تحقیقات نشان میدهد که قهوه فشار خون را فقط در افرادی که بهصورت منظم قهوه مصرف نمیکنند، به طور موقت بالا فشار خون پایین باعث چه میشود میبرد.
کافئین در قهوه، چای، کولا و نوشیدنی های انرژی زا موجود است می تواند موجب افزایش ناگهانی فشار خون شود. نتایج حاصل از پنج آزمایش نشان داد که نوشیدن تا ۲ فنجان قهوه قوی می تواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک ( انقباضی و انبساطی) را ۳ ساعت پس از مصرف افزایش دهد.
به نظر شما این نتایج خطرناک است ؟چیکار ی باید انجام بدم؟